Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Тема на редактора

Creative

Какво може да се направи с няколко кибритени клечки или пакет спагети? Или пък с една шепа безполезни електронни компоненти? Отговорът на тези въпроси се крие в най-новата ни "креативна" селекция от снимки, в която добре познати предмети от ежедневието ни оживяват по един по-различен начин.

 

На работа

Трудът е неразделна част от живота на хората и несъмнено отразяването му заема важно място във фотографията. И както трудовата дейност извършвана от човека е изключително разнообразна, такава е и нашата най-нова селекция от снимки - "На работа".

 

Кучешки истории

Най-добрият приятел на човека - понякога е с нас, друг път някъде във фона. Върши свои си неща, смешен или тъжен, сладък или страшен, но винаги е в ежедневието на нас, хората и придава цветна нотка на тези, които могат да я видят.

 

първапредишна 7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 следващапоследна