Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ Форум » За сайта » Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?
Дървовиден изглед |  Плосък изглед
Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: vkirov, 10.08.2016 08:54
 

напротив Боби, ти ми оправяш деня
Иначе аз от дофове не разбирам, бъркаш ме нещо
Може би сега е момента да ми обясниш - какво е доф?
И колко е дофа, и при каква дължина, и на каква бленда, и при каква дистанция, и при какъв сензор?
Нали е форум за взаимопомощ, ти имаш огромен опит, сподели моля ...

Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: Bobi_lav4eto, 10.08.2016 09:13
 

Като седнем на по кафе ше ти кажа и покажа

Re: Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: BXMarkov, 11.08.2016 10:38
 

Игоре, прав е Митко. От години никой никого не притеснява тук. Хората са основното, ако някои от тях се върнат, постепенно ще тръгне. Не виждам какво могат да направят админите в случая, сайта е с много по-добра функционалност от много други подобни, само хората липсват. Проблема е, че повечето от снимащите и постващите искат оценка и признание, говоря за добрите фотографи, които дърпат, няма как да го получат при 5-6 посещения на ден на снимка, така става омагьосан кръг. Там е ключът от бараката.

Re: Re: Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: BXMarkov)
От: d_d, 15.08.2016 10:06
 

Може би, на първо време, би помогнало отпадането на изискването за събрани 20 броя препоръки за кадър, необходими в момента, за да бъде видим в албума?

Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: igor100, 19.08.2016 21:37
 

torbalan - Мите...още по-зле,че... нищо не се прави. Именно затова е и предложението ми. Опитате се да го предложите на заинтересовани хора.
====

BXMarkov - Косьо...знаеш,че няма как да стане това със...съживяването - нито хората са същите, нито пък го искат...старото.Беше хубаво време, хубави мигове... но са нужни НОВИ УСЛОВИЯ. Ама то...ги няма.Оставете го това..."от потребителите зависи..." Зависи от ВСИЧКИ!!! Ти,Косьо...защо от май месец не си пускал кадър? Е, как да има активност,дори от старите членове, след като няма ищах...не се заяждам,просто споделям мнение. Да, и аз влизам много рядко... но по друга причина(той торбалан я знае но нямам намерение да си сменям сфтуеъра)...и аз не пускам кадри,...ама ми е болно,че един добър фотосайт умира безславно. Ми...
===

Здрасти,бай Пешо! Жив и здрав! :-)

Редактирано от автора, 19.08.2016 21:37

Re: Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: uri64, 24.08.2016 18:26
 

igor100, 19.08.2016 21:37:

,...ама ми е болно,че един добър фотосайт умира безславно. Ми...


грешка - не умира...умрЯ

Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: Bobi_lav4eto, 25.08.2016 09:51
 

Глупости...саита си е жив.е от такива като вас е на това положение.

Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: Mescalero, 14.10.2016 21:48
 

За мен култа си е култ,независимо колко човека ще видят какво съм щракнал.Пък даже и успявам да видя по нещо,което да ми хване окото.

Re: Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: yavor13, 04.12.2016 17:23
 

Игоре,много ми е мъка за този сайт, но на въпроса ти защо не качвам снимки ще отговоря просто: Три от премахнатите от тук снимки продадох в 500 пиксела. Каквото тук не върви там има успех. Имаш ли някакво обяснение на това? Средата стана враждебна с острите критики на МИМ, Злия, глупостите на алманаха и да не продължавам. Остави го фейса там е поле за снимки за спомен. Тук какво стана? Момента, в който много потребители станаха по добри от собственици и модератори бяха унижавани с коментари и триене. Сега те са изтрили сайта не защото към този момент е лош, а защото се допусна враждебната среда да се установи с помощта на модератори и админи. Е сега кой е губещия? Разбира се и двете страни! Този беше единствения сайт конкурентен на ФФ. Затри се едно прекрасно място с поле за изява и фото запознанства. Бяхме се събрали общество от хора, който имат еднакво хоби,но си помагаха и в работа и в бизнеса. Сега въпроса е: Ще вдигне ли телефона всеки от нас и да се обади на приятел, за да си организираме среща тук отново? Аз лично ще го направя! Апелирам към ВАС за същото. Нека да възродим това място! Ако го направим, то ще е заради нас. Админите няма вече да направят същата грешка.

Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: igor100)
От: igor100, 14.12.2016 21:32
 

Вижте само дадеността за последните 24часа- 6 пуснати снимки!!!! Какво да се каже повече?
±+++++++++++

Яворчо, знаеш,че аз...телефона ще го вдигна и ще се обадя, но на определени хора,които считам, че ще разберат и оценят. Сайтът няма да остане както ни се иска... няма начин. Тъжно е,но това е реалността.

Редактирано от автора, 14.12.2016 21:32

Re: Re: Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?  (Re: iasen_vd)
От: hardcpz, 16.12.2016 12:25
 

iasen_vd, 09.08.2016 02:16:

Я гледай, тук още имало живот...
Ако питате мен, има два комбинирани фактора:
1. Преди години собствениците/админите/модеатирите или не знам кой много старателно се постараха да подрежат крилата на масовия потребител. И да оставят определена шепа хора да си бъркат по дупките...
2. Май по-важното, но пък в лоша комбинация и в лош момент - появи се фейсбук. И масовия потребител отиде да се изявява там.

За тези, които ще побързат да си направят изводи: Не се оплаквам!

Поздрави!


+1

точно затова спрях да пускам активно тук преди доста години - чувството, че винаги си сгрешил нещо и те наказват... фейсбук така и не си направих и не се оплаквам


първа предишна  1  2  следваща последна

Фото-Култ Форум » За сайта » Направете едно разумно дело,г-да Админи,а?