Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ Форум » За сайта » За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми
Дървовиден изглед |  Плосък изглед
Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: Tantris, 29.11.2008 13:02
 

Проблем на сайта са правилата му. Те раждат явленията - добри или лоши.
Сайта е скучен. Форумът разчленен. Ниски прагове за качване на снимки...

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: mmartinov, 29.11.2008 17:10
 

.....бахти.

Re: Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: mmartinov)
От: harvester, 12.12.2008 12:10
 

mmartinov:
.....бахти.

Нали?!

По темата... Нещо в правилата наистина трябва да се промени. Не съм съвсем наясно как точно се определят в момента снимките на деня, седмицата и т.н., но ако е само от броя на гласовете (както подозирам че е) подобни случаи ще има доста. Да ме прощава бай Пешо, който съм добавил в "избрани" заради някои други кадри, но на конкретната снимка и 10 гласа са и много според мен.
Може би кадрите получили най-много гласове трябва да бъдат преглеждани от модераторите преди да цъфнат на главната страница като "снимка на едикакво си", а за снимката с най-много гласове може да се измисли нова "титла". Това предполага по-голяма отговорност на модераторите, както и нови поводи за недоволство от неодобрените, но това тук е сайт за фотография, а не снимка.бг както каза някой по-горе.

п.п. То това било стара тема бе.... пак не съм догледал нещо

Редактирано от автора, 12.12.2008 12:10

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: VEDA, 01.01.2009 12:40
 

Какво ли ще е с малко линкове към "шедьоврите" на майсторите , които оплюха човека под предлог , че снимката била......а под далеч по-слаби снимки дума не казват.....малко сте нагли, това е обществено пространство все пак.

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: jumbo, 01.01.2009 12:45
 

как имахте нерви да изровите дълбоко в торта тази тема?!?!!?!?

Re: Re: Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: harvester)
От: Bran, 01.01.2009 13:04
 

ако твоето предложение се приеме... автоматичино модератор няма да може да има снимка с титла... до себе си. ден седмица месец ала бала... :)
което ако забележиш... става ако не през ден... пак често.

лошо или добро ти си избери

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: uri64, 01.01.2009 18:18
 

Дааа .... нали така, както започнем през новата година, така и ще протече цялата..значи пак дрязги, препирни и озлобление????

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: Bran, 02.01.2009 00:19
 

никакви преперни... факт си е.
някак... модераторите ми изглеждат прекалено много за този сайт. ако те биват лишени от право на участие в това.... то кое остана :)

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: mmartinov, 02.01.2009 02:22
 

Ами оплюха човека, сега той няма желание да качва повече снимките си и нормално. Надявам се да са доволни и от постигнатото и така леко-полеко да превърнат този сайт в една малка враждебна утопиика, недопускаща нищо различно от Техните възвишени разбирания за искуство. Да, Бай Пешо наистина е явление, след като за толкова кратко време успя да влезе под кожата на толкова много хора, да спечели уважението им и да бъде обичан, да те кара да се усмихваш или да се натъжаваш. Да те кара да си спомниш и да погледнеш в един свят отдавна забравен. Неща които някой изглежда никога не са могли да предизвикат с техните велики творения и бяха сериозно подразнени. Един по един изхвърлят хората заплашващи жълтокафявото им царство и не е далеч денят във които тук ще останат въпросните 10-тина тартора и горките админи които се чудят и те завалиите как и на кого да угодят.
Това е чудесно, пожелавам им приятно прекарване в техната утопия, обилно полята с перфектна фотография, сияйна светлина, свръхестествено композиране, позициониране, тониране и творческо онаниране. Вечер прикрити зад ехидната си усмивка ще изпадат в див екстаз от съвършенството което за постигнали и четейки великите си постове, ще мастурбират неудържимо върху тях.
Извинявам се за невъздържаните думи, мислех вече да не се впрягам в подобни полемики, ама вече започва да ми писва. Извинявам се и на админите за циничния език, но каквото ми на душата -това ми на устата.
Не разбирам как се допускат група от 7-8 чичета ставащи всяка сутрин с лице към възглавницата да изливат постоянно помията си върхо този или онзи, да създават интриги и да съсипват иначе един чудесен сайт.
И само не ми излизайте с номера " Ооо ми вие една критика не можете да приемете, една лоша дума и мрън, мрън, голема работа" ....ми тези критики имат "градивността" на пикаенето върху картината на художник и след това да му кажете с благ глас : продължавай де..продължавай....има леб у тебе
Надявам се някоя вечер спотаени в топлите завивки да затворите очи и да си кажете:"днес бех голем гъз, от утре няма да бъда"
Бъдете живи , здрави и щастливи.
Ваш искрен фен и Пу...поклонник.

Редактирано от автора, 02.01.2009 02:22

Re: За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми  (Re: raliv)
От: Baj_Pesho, 04.01.2017 12:43
 

Здравейте, Пичове!
Доживях и това, сам да Ви разглеждам сайта.
Май по добре беше като имаше за кого да се плюе?
Сполай Ви!
Честита Ви Новата година, 1917
Бай Пешо


първа предишна  1  2  3  4  5  6  следваща последна

Фото-Култ Форум » За сайта » За явлението Бай Пешо и възникналите проблеми