Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ представя: Надежда Павлова - По пътя


      Името ми е Надежда Павлова. По професия валутен дилър, в момента се занимавам с финанси. Завършила съм "Автоматизация" в ТУ , "Социално и застрахователно дело"и "Финанси" в УНСС, курс "Основи на фотографията и художествена фотография" при Борис Юскеселиев в Колеж по изкуствата.
      Често ми задават въпроса -защо се занимавам с фотография. Сигурно го задават и на вас. А отговорите са толкова много. Може би защото всички ние харесваме това усещане...да спрем мига, да разкажем нашата история, да заснемем мечтите си...
      Има много начини да стигнеш от едно място на друго. Фотографията ни позволява да не пропуснем нищо по пътя. Често пътувайки гледаме пъстрия свят през визьора. През него отделяме красивото от грозното, обикновенното от необикновенното. Така наблюдавайки разбираме, че и грозното става красиво при танца му със светлината, че всеки човек може да бъде интересен ако поспреш ...да го изслушаш.

КОНСКИ СИЛИ

Странджа. Ярко червен двуместен шевролет паркиран насред гората. Девойката приготвя обяд, на тенекиено огнище, за 20 членното си семейство..."Снимай ме с колата, че откак сме я купили не сме се снимали с нея..."След като изчаква търпеливо да наснимам всичките и по-малки братя и сестри, тя се приближава до мен и плахо казва..."Ше снимаш ли тия две кончета, ...ама заедно с мене ...ако може" Толкова е красива с огнени очи...и тениска накацана с мухи...Най-ентусиазираният ми модел. Снимки на коня, под коня, зад коня с баба му, с майка му, със сестрите и братята му. Решавам, че този ентусиазъм трябва да се възнагради с ...два лева, да се почерпи...и докато ми обяснява какви вафли ще си купи си слага подковата на главата. Изглежда като дяволчето Фют..., но не е чувал за него.срещу един лев и половин бучка сирене ни пече питка от пепел. Чагърта я с нож в тревата, а питката бързо сменя цвета си от сиво към апетитно оранжева, подхвърля я високо във въздуха ...а после...онзи леко горчив и пепеляв вкус.
първапредишна 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 следващапоследна