Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ представя

BlueHello - BlueHello - "Малките Усмихнати Неща"

     А тези малките усмихнати неща са бидонът на съседите, който едва ли смяташ за привлекателен; това е хартиената лодка, която не си правил от дете или пък тупалката висяща и забравена нейде по балконите; това е хвърлената сянка на крушата или пък изпраната черга на леля Данче.
Януари 2012
Пламен Стоев - pstoev - "Улици и хора"

     Аз смятам, че всяка творба е начин на заявяване на личността и в същността си е егоцентричен и себеутвърждаващ процес, независимо в какви смислови опаковки ще го опаковаме, за да го поднесем на публиката. За мен ключова дума е провокация и не съм скромен, когато заявявам, че именно това целя. Всичко останало е суета.
Декември 2011
Димитър Лазаров - Дим - dimdim - "Ефимерно"

     Фотографиите на Димитър Лазаров са наситени с особена, бих казала интелектуална атмосфера, в която по изящен начин са вплетени отпратки към различни художествени пластове. В тях бихме могли да открием инспирации от стилове като „Де Стайл”, конструктивизъм, минимализъм – най-изявени в подхода към натюрморта и абстрактните композиции.
Ноември 2011

първапредишна 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 следващапоследна