Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ представя

Богдан Боев - RAPT0R - "Крилати мечти"

     Снимането на птици и диви животни е деликатен процес, свързан с много фактори - етичност, любов и познания за животните, търпение, упоритост, естетичност, рефлекси, късмет... и някъде най на последно място е чисто фотографската част изразяваща се с натискането на спусъка.
Октомври 2011
Светлана Бекярова - SveSmile - "Споделено"

     Неосъществен художник, който сега се опитва да рисува чрез камерата. Майка на две деца, основно вдъхновение и обект на кадрите и. За Светлана фотографията е изкуството да пресъздадеш част от своето светоусещане, да споделиш картините в ума си, да въплатиш в кадри чувства и истории. Начин да изразиш себе си.
Септември 2011
Жана Топчиева - janini - "По пътя"

     Жана ни показва свят на хора (и персонажи), идващи отнякъде и отиващи нанякъде, като в същия този момент сякаш винаги са си били там, където ги е видяла - на улицата, във влака, на хълма... Вечни хора.
Юли 2011

първапредишна 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 следващапоследна