Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ представя

Никола Рунев - gaida - "Островите Фарн"

     Островите Фарн се намират на разстояние между две и пет мили от брега на Нортъмбърланд, североизточна Англия. Те са летния дом на четири или пет вида британска рибарка, както и на други дванадесет вида морски птици, в това число и на тупиците (puffins).
Април 2010
Никола Михов - hen - "FORGET YOUR PAST - Монументалните паметници от времето на комунизма"

     Графитът „Forget Your Past” над входа на дом-паметника на БКП на връх Бузлуджа, илюстрира съдбата на паметниците от времето на комунизма. Някога символ на гордост за всеки град, днес повечето от тях са запуснати и разграбени. Посветени на Съветската армия и Септемврийското въстание, или на Съединението на България и Априлското въстание, всички те споделят една и съща съдба – да бъдат безмълвен символ на забравеното минало.
Декември 2009
Иван Бакърджиев - Wishbone - "Евксински дневници"

     В преумореното битие често мечтаем за свят без задръствания, работно време, обезличаваща амбиция и илюзии за нещо по-добро. За всеки отделен човек този блян изглежда различно. Моята мечта се сбъдва всеки път когато прекося морската повърхност. И само там, в морето, мога да си поема дъх истински...
Декември 2008

първапредишна 2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 следващапоследна