Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ представя

Магдалена Уанли - Morwen - "Приказки от друго време"

     Всъщност тези неща не ги наричам снимки. Наричам ги "моите си неща". Трудно ми е да обясня точно как ги усещам. Когато започна да работя по дадено "нещо", никога не знам какво ще се получи. Имам бегла идея, но всичко ми се избистря в процес на обработката. Понякога получавам, да го наречем, очакван резултат, друг път се изненадвам напълно. Така или иначе, рисувайки с фотографиите си, си създавам свой свят - свят, в който се чувствам добре. Създаването им ми действа като терапия, която ме успокоява и ми дава увереност да продължа напред.
Декември 2007
Радослав Вълков - mad_rad - "Невидимият свят на малките модели"

     Обожавам да съм сред природата и ценя високо великолепното й разнообразие - точно затова винаги снимам непосредствено, без специална подготовка или режисура на кадъра, както се казва - на един дъх.
Ноември 2007
Славян Костов - slavoart - "Колекционер на образи и ситуации"

     Търся драматургията в една снимка, трябва да има конфликт за да е интересно на този, който я наблюдава. Не търся красотата като тема, привлича ме грозното, отблъскващото, то е много по-интересно за фотографиране от сладникавата, блудкава красота.
Октомври 2007

първапредишна 6  7  8  9  10  11  12  13  14  15 следващапоследна