Фото-Култ

Добре дошли на сайта на първия български интернет Фото Форум. Разгледайте нашия албум, прочетете за събитията, които се случват във фотографския живот, намерете ценна информация за вашето хоби или професия - фотографията. Присъединете се към клубния живот с ваши фотографии.

Правила
FAQ
Регистрация
Вход
Начало Албум Форум Автори Ресурси Клуб Новини За сайта  

Фото-Култ представя

Арслан Ахмедов - psyhotest - "Добре дошъл в Бурса"

     Добре дошъл в Бурса. За мен е удоволствие да те разведа в този град, да те направя съпричастен към моето дело, което се опитвам да осъществя, а именно да открия сърцето на града.
Септември 2007
Таня Граматикова - zahir - "Да уловиш състоянието на духа и копнежа"

     С едно изречение: защо творите?
Toва е вътрешна потребност от естетика, себеизразяване, търсене на отговор на въпроси, за които няма рационални отговори...
Юни 2007
Злати Златев - zzlatev - "Спомени от Мозамбик"

     Африка. Казват, че веднъж като си бил там, и след години нещо все те тегли назад. Дали е уханието на дивите треви в саваната, дали мириса на печена маниока, неповторимия вкус на африканското кашу или спомена за близката среща с див крокодил? Не знам и от 9 години търся отговор на този въпрос. През 1997 , само на 24 години, съдбата ме запрати на границата на провинциите Келимане и Нампула, в дълбоката провинция на Мозамбик. Най-близкия град, т.е. най-близката болница, най-близката бензиностанция, най-близкия телефон, бяха на 2 часа и половина път с автомобил. За сметка на това маларията, пороите и дивите животни бяха редом.
Април 2007

първапредишна 7  8  9  10  11  12  13  14  15  16 следващапоследна